در این نمایشگاه 330 شرکت دانش بنیان با به نمایش گذاشتن بیش از 10 هزار و 500 محصول و تجهیزات جانبی شرکت کردند.
این نمایشگاه محصولاتی را در سیزده زمینه از جمله مهندسی پزشکی و بیومواد، ارائه دهندگان خدمات کالیبراسیون، تجهیزات تست با فناوری های کاربردی، ماشین آلات، شیمی و متالورژی، برق، الکترونیک، نرم افزار و شبیه سازی، مهندسی عمران و ساخت و ساز، تجهیزات و ماشین آلات به نمایش می گذارد. تجهیزات در زمینه های فناوری استراتژیک، نفت، گاز و پتروشیمی، مواد آزمایشگاهی، کشاورزی و محیط زیست، فیزیک بنیادی، تجهیزات آزمایشگاهی عمومی و تست و بازرسی صنعتی بود.
این نمایشگاه شامل بخش های مرتبط با ترویج طراحی محصولات ایران ساخت است. به دنبال تجربه موفق میزبانی اولین جایزه طراحی ایران، نمایشگاه 1400 ایران ساخت با همکاری مرکز طراحی ایران، با هدف ارزیابی وضعیت طراحی صنعتی محصولات ایران ساخت و ترغیب تولیدکنندگان تجهیزات آزمایشگاهی به استفاده از فرآیندهای طراحی صنعتی و مشوق های ویژه برای آن ها در نظر گرفته شده است. پروژه هایی که جوایز طراحی را دریافت کرده اند شامل تجهیزاتی مانند محور های آزمایشگاهی و پزشکی، تجهیزات کامپیوتری و فناوری اطلاعات، ماشین آلات صنعتی و روباتیک، طراحی فضای فناوری نوآورانه، فناوری مانند آموزش، صنایع خلاق سرگرمی، صنایع دستی و بسته بندی است.
جلسات B2B با هیئت های خارجی در طول نمایشگاه برگزار شد، تورهای دانشجویی و دانشآموزی برگزار شد و سومین جایزه طراحی ایرانی با همکاری مرکز طراحی ایرانیان در زمینه های زیر همزمان با نمایشگاه با تندیس، لوح تقدیر و جوایز نقدی برگزار شد. ارائه خدمات پزشکی و آزمایشگاهی مشارکت شرکت های فعال در حوزه تجهیزات در نمایشگاه ایران ساخت از جمله فعالیت های حمایتی این نمایشگاه است.
برگزاری سمینارهای آموزشی ایجاد و توسعه مراکز هم آفرینی، معرفی طرح های اعتبار مالیاتی، ارائه اولین طرح های تولیدی، ارزیابی و بررسی مجدد شرکت های دانش بنیان، پشتیبانی گمرکی و فناوری بینالمللی این مرکز تعاملی به شرکت کنندگان در نمایشگاه راه حل هایی برای تولید سری های کم مبتنی بر تولید افزودنی (چاپ سه بعدی) و پشتیبانی از توسعه صادرات اشاره کرد که از دیگر پروژه های یازدهمین نمایشگاه ایران ساخت است.
بخشی از هزینه های تدارکات مرکز تحقیقات علمی دولتی بر اساس سطح محصول، سطح اول 40 درصد، سطح دوم 25 درصد و سطح سوم 10 درصد به عنوان معاونت پشتیبانی در این نمایشگاه پرداخت می شود.
ترویج اعطای تسهیلات اجاره و برنامه ریزی برای استفاده از ظرفیت های موجود بر اساس قانون جهش تولید، مانند اعتبارات مالیاتی برای گسترش بازارها در بخش صنعتی، استفاده از یارانه ها با توجه به سطح حمایت برای توسعه کارگاه ها و زیرساخت های صنعتی برای اکوسیستم های نوآوری آزمایشگاهی اعم از مراکز نوآوری، شتاب دهنده ها، کارخانه های نوآوری و مراکز هم آفرینی برای ایجاد و تجهیز آزمایشگاه های کارخانه، آزمایشگاه ها و کارگاه های تخصصی نمونه سازی شرکتی، تولید آزمایشی و صنعتی و استارت آپ های مستقر در مراکز فوق الذکر و با حمایت معاونت پشتیبانی علمی اعلام شده است.
همچنین علاوه بر ارائه سطح حمایتی تا سقف 3 میلیارد ریال به ازای هر آزمایشگاه، یارانه ویژه ای برای تامین تجهیزات آزمایشگاه در مدارس و موسسات دانش آموزی عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری راهبردی و شبکه آزمایشگاهی فناوری راهبردی و و ارائه تسهیلات تا سقف 15 میلیارد ریال برای توسعه بازار بنگاه ها با هزینه کم با نمایندگی یکی از صندوق های تحقیقات و فناوری در دستور کار معاونت علمی قرار دارد.